Hálaadás az első Magyar Szent Család közbenjárását kérve

2021. 11. 13. | frissítve 2021. 09. 22.

 

 

 

2021.11.13. - Püspöki szentmisét tartanak 10 órakor a Magyar Szent Család tiszteletére rendezett egyházmegyei ünnepségen, amelyre szeretettel várják a családokat a Szent Imre templomban.

 


 

Az idén újra megrendezi Egyházmegyénk a Magyar Szent Család ünnepét november 13-án, melyre az Egyházmegye minden buzgó katolikus családját szeretettel hívunk. A program püspöki szentmisével kezdődik a Szent Imre templomban (Barátok temploma) délelőtt 10 órakor. A szentmise végén a Spányi Antal megyéspüspök atya a Magyar Szent Család oltalmába ajánlja a családokat!

A szentmise után szerény agapéra várjuk a jelenlévő családokat a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba, ahol kötetlen beszélgetésben kapcsolódhatunk egymáshoz! A szeretetvendégséget követően egy családi vetélkedőre hívjuk meg a résztvevőket a Magyar Szent Család jegyében. A program zárásaként gitáros dicsőítő zenés áhítattal és közös énekléssel tesszük teljessé az ünnepet. Együttlétünket 15 órakor zárjuk egy tized rózsafűzér elimádkozásával!

A szentmisét követő program egész ideje alatt játszósarkot tartunk fent a kisebb gyermekek számára, ahol egyik vagy másik szülőjükkel, illetve nagyobb testvérükkel a program ideje alatt eltölthetik az időt!

Szeretettel várjuk Egyházmegyénk katolikus családjait!

Varga László
Székesfehérvári Egyházmegye Családpasztorációs Iroda

 


 

Az előző év beszámolója:

 

 


 

  


 
 

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk