Nyújtsunk együtt segítő kezet a horvátországi pusztító földrengés károsultjainak

2020. 12. 31. | 2020. 12. 31.

 

 

 

2020.12.31. - Ahogy mindannyian, úgy mi, a Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat képviselői is megrendülten értesültünk a horvátországi pusztító földrengésről. Részvéttel fordulunk az elhunytak hozzátartozói felé, együttérzéssel a károsultak felé, és egyúttal segítő kezet is nyújtunk.

Spányi Antal megyéspüspök atya (a Katolikus Karitász püspök elnöke) védnökségével a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitásszal és a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házzal együttműködve jótékonysági gyűjtést hirdetünk meg.

Január 4-én hétfőtől várjuk a tartós élelmiszer, tisztító-és fertőtlenítőszer, ruha- és ágynemű felajánlásokat az alábbi helyszíneken:

- Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház (a Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat székhelye) – Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1. (Telefon: 22/502-888 – email: sztistvanmuvhaz@gmail.com)

- Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász - 8000 Székesfehérvár, Lövölde u. 28/a (Telefon: 22/506-828 email: albacaritas2016@gmail.com)

Kérjük, hogy adományaik kiválasztásakor gondosan ügyeljenek a praktikusságra, gyors felhasználhatóságra, valamint a minőségre is!

a Székesfehérvári Horvát Nemzetiségi Önkormányzat nevében
Jakubek Tiborné, elnök
Kép forrása: magyarkurir.hu

 

 

 


 

  


 

 


  
 

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk