Gyermeknapot szervezett a Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ - beszámoló

2024. 06. 15. | | 2024. 06. 18.

 

 

Gyermeknapot szervezett a Székesfehérvári Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ

2024.06.18. – Gyermeknapra várta szombaton a székesfehérvári Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ a vármegye mintegy 440 lakásotthonban vagy nevelőszülőknél élő gyermekét. A Központ munkatársai színes programokkal kedveskedtek az intézménnyel kapcsolatban álló gyermekeknek és nevelőszüleiknek a Bregyó Sportcentrum területén.

Sokan kilátogattak a meghívásra, benépesült a gyermeknapi vigasságra a Sportcentrum. Az igazi vidám rendezvénnyel a legkisebbekre és a nagyobbakra is gondoltak a program összeállításánál – mondta el Mitrocsák László, a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ intézményvezetője.

A rendezvényt Spányi Antal megyés püspök nyitotta meg, aki arról beszélt, ott kell jelen lennie és segítenie az egyháznak, ahol a rászoruló ember él. Majd örömteli napot kívánt a jelenlevőknek.

A gyermeknap résztvevőit Mészáros Attila alpolgármester is köszöntötte, és elismeréssel szólt a Gyermekvédelmi Központ munkájáról.

A köszöntők után Jármi Zoltán, az intézmény lelki vezetője kívánt tartalmas, szórakoztató napot a gyermekeknek, és arra kérte a résztvevőket, ragadjanak meg minden lehetőséget, hogy igazi, jókedvű ünneppé váljon ez a kivételes alkalom.

A gyermeknapi mulatságon a kicsik és nagyok jól érezhették magukat, részt vehettek a játékos foglalkozásokon és a szórakoztató, vidám programokon, amellyel a Gyermekvédelmi Központ és támogatóik ajándékozták meg őket.

Berta Kata
Képek és videó: Székesfehérvári Egyházmegyei Stúdió

 


 

Korábbi évek beszámolói:

Kapcsolódó videóanyag

Képtár

 

 


 

  


 

 


  
 

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk