Az egyházmegye papságának rendezett rekollekciós szentségimádás a Székesegyházban, majd előadás a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban lesz.
2022.12.08. - A „Gondozóház Napja” alkalmára ellátogat Spányi Antal megyés püspök is, aki a fogadalomtétel alkalmából ünnepi szentmisét celebrál a szerzetesnőknek.
2022.12.08. és 14. - A Szent Imre Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda a leendő gimnazistákat és szüleiket, azaz a nyolcadikosokat érintő nyílt napja és szülői értekezlete.
2022.12.02. - Gyűjtést szervezett a Székesfehérvári Szent Imre Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda intézménye a Kríziskezelő Központnak. Az általános iskolás diákok több kilónyi tartós élelmiszert adtak át a hajléktalanok számára.
2022.12.03.- Hagyományteremtő szándékkal, a fogyatékossággal élők világnapján rendezték meg először az Ölelés az elfogadásért elnevezésű rendezvényt. Az eseményen Spányi Antal püspök is köszöntötte a több mint száz érintett résztvevőt.
2022.12.03. – Megtelt a Székesfehérvári Püspökség Adventi Udvara a második ünnepi adventi gyertyagyújtáson is, ahol a jelenlevők a közös imádsággal élhették át a várakozás meghitt pillanatait.
2022.11.29. – Az ülésen áttekintették a 2023-as központi programokat. Ami a plébániai közösségekben történik, az az egyházmegyét is érinti és ez fordítva is igaz. Tudjunk egymásról, találkozzunk egymással – ahol lehet, éljük meg közösen a hitünket!
2022.02.01. – Az adventi szent várakozás időszakában is összegyűltek a város hívei, hogy együtt imádkozzanak az elsőcsütörtöki imaalkalmon a világ békéjéért, a családokért, új papi és szerzetesi hivatásokért.
2022.12.02. - A Barátok boltja advent idején is szeretettel várja a betérőket. A bolt adventi nyitva tartása megtekinthető a képre kattintva.

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk