A Szent István Művelődési Ház októberi programjai - beszámoló

2013. 10. 04. | | 2013. 10. 04.

 

 

 

Már az őszre hangolva folytatódnak a Szent István Művelődési Ház gyermekeknek és felnőtteknek szóló film, zenei, irodalmi és hitéleti programjai. Jakubek Ágnes igazgatónő beszélt a neves tudósok, művészek sokszínű előadásairól, zenés estekről, a folytatódó hitéleti témájú eseményekről valamint gyermekfoglalkozásokról, és nem utolsó sorban az induló báli szezonról.

Nagy István rendezvényfelelős felhívta a figyelmet, hogy november 30-ig várják a Művelődési Ház fotópályázatára az anyagokat a Mária kegyhelyek egyházmegyénkben és Európa területén témában.

Ódor Ildikó adminisztrátor őszi gyermekprogramokról beszélt kiemelten az október 19-i kézművesnapról, a Bob-bon matiné Csudálatos tárogató gyermekeknek szóló zenés-mesés előadásról.

Molnár Viktória programszervező Stirbu Viktória és Kis Dóra dalestjét mutatta be, Simon Péter fotókiállításával, Bábel Klára Hárfaművész hangversenyét és Vakler Anna, Cserta Gábor és Varró János zenei estjét Csepeli István kiállításában. Bejelentette a Szent Korona Galéria Nők a Bibliában, Szűcsné Novák Mária tűzzománc kiállítását és beszélt a folytatódó zenei, foltvarró, tánc és kisgyermekes klubprogramokról.

Béres Miklós programszervező ismertette a filmklubban bemutatásra kerülő Szent Rita életéről szóló filmet és Pavel Lungin: A sziget című orosz filmdrámáját. Ismertette a Dr. Kiss Ulrich jezsuita szerzetes , Dr Dávid Katalin művészettörténész, Dr Janka Ferenc filozófus-teológus előadásainak igazi különlegességet ígérő témáit.

Az eseményekről bővebb információ a Székesfehérvári Egyházmegye honlapján a www.szentistvanmuvelodesihaz.hu honlapján található valamint személyesen is érdeklődni lehet a Művelődési Ház munkatársaitól a 22-502-887-es telefonszámon.

BPK
Videó: Somogyi Tamás és BPK

 

Kapcsolódó videóanyag

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk