Az egyházmegye papságának rendezett rekollekciós szentségimádás a Szent Imre templomban, majd előadás a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Szombat és vasárnap 10 és 19 óra között várják a látogatókat.
December 10-én, szombaton 10 órakor a Szent Imre templomban koncelebrált püspöki szentmisével kezdődik, majd a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban előadásokkal folytatódik a hagyományos adventi lelkigyakorlat.
2016. december 10. - Adventi készülődés a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban, közös programok
2016.12.06. - Spányi Antal megyés püspök tett látogatást az agárdi Tóparti Szakambulancián, ahol eltérő fejlődésmenetű csecsemők és kisgyermekek számára végeznek komplex diagnosztikai és terápiás tevékenységet.
2016.12.05. - Csaknem 300 évig pörgethetnénk vissza az idő múlását, emberöltők teltek el, történelmi korok váltották egymást, Bodajk is többször átalakult már, de a Segítő Szűz Mária kegytemplom a 17. század közepétől változatlan méltósággal uralja a látképet.
2016.12.03. - Már ég a második gyertya a székesfehérvári püspökség adventi koszorúján. Folytatódtak az Adventi udvari rendezvények, amelynek keretében sokan érkeztek a jótékonysági és kézműves vásárra, az imádságos ünnepi gyertyagyújtásra.

© Székesfehérvári Egyházmegye 2005-2015

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk