Egyházmegyei Hivatal július 6 és 31. között nyári munkarendet tart.
2015.06.26. - A Székesfehérvári Egyházmegye hitoktatóinak szóló nyári lelkigyakorlatának idén az iszkaszentgyörgyi lelkigyakorlatos ház adott otthont. A lelki napokat Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató, a hitoktatói is munkatársi képzés referense vezette.
2015.06.25. - Ismét gyermektábornak adott otthont a fehérvári Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Idén egy fehérvárcsurgói kirándulás és úrhidai lovaglás is szerepelt a programok között.
2015. június 26. - Bemutatkozott az első múzeumi helymeghatározáson alapuló tárlatvezető rendszer Magyarországon. Az EnITLab Kft. a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeummal együttműködve tesztelte az iBeacon technológián alapuló beltéri lokalizációs rendszert.
2015.06.24. - Keresztelő Szent János ünnepén tartották hagyományosan a papszentelést a fehérvári Székesegyházban. Spányi Antal püspök Takács Nándor ny. püspök, és a papság körében pappá szentelte Bozai Mártont és Oravecki Attilát, diakónussá Tóth Andrást.
2015. június 20. – Székesfehérvár. Több mint ezer látogató volt kiváncsi a szentek titkaira a Múzeumok Éjszakáján a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumban.
2015. június 21. - Délelőtt Spányi Antal megyés püspök 24 fiatalt bérmált Lovasberényben.

© Székesfehérvári Egyházmegye 2005-2015

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk