Egyházmegyei Hivatal július 6 és 31. között nyári munkarendet tart.
Az Egyházközségi Nővérek szeretettel hívnak minden lelki megújulásra vágyó lányt és asszonyt, akik plébániákon, egyházközségekben, katolikus intézményekben dolgoznak, vagy erre készülnek. Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 1.
Egyházunk tanítása szerint a házasság életállapot, bensőséges élet- és szeretetközösség, hatékony jel, szentség és küldetés.
2015.06.29. - A székesfehérvári Szent Kristóf Ház Fogyatékkal Élők Nappali Intézményében az Új Európa Alapítvány által létrehozott KÖSZ! projekt támogatásával valósult meg „A Fiatalok együtt, egymásért”, program.
2015. július 2-án a megyés főpásztor a Vasútvidéki Prohászka templomban köszöntötte a jelenlévő plébános atyákat és a rekkenő hőség ellenére is egybegyűlt híveket, hogy együtt imádkozzanak az első csütörtöki szentmisén és imaórán, Sarlós Boldogasszony ünnepén.
2015.07.05. - Vértessomló hagyományos búcsúnapjára a várandós édesanyákat, a gyermekáldásra váró fiatalokat, valamint a Sarlós Boldogasszony templom kegyképének tisztelőit várta a település hívő közössége. Az ünnep főcelebránsa Spányi Antal megyés püspök volt.
2015.06.26. - A Székesfehérvári Egyházmegye hitoktatóinak szóló nyári lelkigyakorlatának idén az iszkaszentgyörgyi lelkigyakorlatos ház adott otthont. A lelki napokat Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató, a hitoktatói is munkatársi képzés referense vezette.

© Székesfehérvári Egyházmegye 2005-2015

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk