Adventi Udvar sajtótájékoztató - beszámoló

2011. 11. 22. |

 

2010 - fotó: dr. Berta Gábor


A Székesfehérvári Püspöki Palotában  került sor a székesfehérvári adventi, karácsonyváró városi és püspökségi programok (Adventi Udvar) bemutatásának sajtótájékoztatójára.

Az esztendő legbensőségesebb időszakában, évről évre advent első hétvégéjétől a Városháza előtti színpadon  és a székesfehérvári püspökség udvarán meghitt, hangulatos és hagyományőrző karácsonyváró programokkal várják Fehérvár polgárait, hogy együtt készüljünk karácsony örömteli és békés megünneplésére.

Idén Székesfehérvár Önkormányzata és a Székesfehérvári Püspökség összehangolt ünnepváró programjait közös sajtótájékoztató keretében mutatja be Spányi Antal megyés püspök és Dr. Cser-Palkovics András polgármester. Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató részletes tájékoztatást ad a hagyományos Adventi Udvar programjairól. Beller Róbert a Közművelődési Iroda vezetője az önkormányzat programjait ismerteti.

A sajtótájékoztatón bemutatták a Székesfehérvári Püspökség és a Magyar Katolikus Rádió közös jótékonysági karácsonyi kiadványát. A neves művészek előadásában elhangzó "Mindenkiért eljött" címet viselő verses zenés cd lemezt az Adventi Udvar jótékonysági vásárában lehet majd megvenni, meghatározatlan összegű adományért, melynek mértékéről a vásárló dönt. A teljes bevételt a "MÁS" Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány (autizmus) támogatására ajánlják fel.

Videó: Somogyi Tamás és BPK
 Plakát:  2011adventiudvar_plakat.pdf (867 kB)

 

Kapcsolódó videóanyag

 

 


 

  


 

 


  
 

 

 

© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk