Hitünk és életünk

2012. 06. 07. | 2012. 06. 07.

 

Ökumenikus vallási magazinunk ismét jelentkezik kéthetenként új műsorral. A Hitünk és életünk mai adásban két jubileumon és egy családfesztiválon veszünk részt. Könnyed, zenés estre hívjuk Önöket, és nyárelejei  programokat kínálunk a Szent István Művelődési Házban.

1. Tíz év nem tűnik soknak életünkben. A Talentum Református Általános Iskola azonban egy hosszú 10 éves időszakra tekinthet vissza - vallották az alapítók és bizonyították színvonalas ünnepi programokkal a diákok.
 
2. A város meghatározó építménye a Szekfű utcai evangélikus templom. A 80 éves jubileumi ünnepségen megemlékeztek az építtetőkről, és mindazokról, akik ma is ugyanolyan lelkesedéssel építik a gyülekezetet, mint elődeik.

 

Forrás: székesfehérvári evangélikus honlap

3. A székesfehérvári egyházmegyében majd 10 éve rendeznek pünkösdi családi napokat, lelkes önkéntes segítőkkel. Kreatív szülők és pedagógusok, lelkipásztorok és fiatalok örömmel fognak össze, hogy évről-évre új és élvezetes programokat, igazi testi-lelki felüdülést kínáljanak mindazoknak, akik úgy gondolják együtt lenni jó.

Fényképezte dr. Berta Gábor



4. A 13.Kortárs művészeti fesztivál keretében az Egyházmegyei Múzeum udvarán a közelmúltban alakult Jazzbarokk és Byzantium zenekar lépett fel, eredeti kezdeményezéssel. A ritka zenei különlegességről a múzeum vezetőjét és a zeneszerző művészt kérdeztük.

Fényképezte Lakata Pál



5. Júniusban is nyitva lesz a Szent István Művelődési Ház, a megszokott programok mellett egy új kezdeményezéssel is várják a látogatókat!



Forrás: a művelődési ház honlapja

 

BPK


© Székesfehérvári Egyházmegye

Impresszum | E-mail

Híreink | Média | Adattár | Gyűjteményeink | Történelmünk